Lees mijn boek online

Delen is vermenigvuldigen en als ik iets graag doe dan is dit het delen van mijn inzichten. Daarom stel ik mijn boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn' online vrij ter beschikking en kun je deze ook lezen via mijn website.
#sharingiscaring

Online Programma

Ik word diep gelukkig van onderzoeken, inzichten verwerven en deze inzichten delen dus dan is het online delen van mijn boek feitelijk een #nobrainer. Ik zou deze natuurlijk simpelweg als een downloadbaar bestand - zoals PDF, EPUB of Kindle - online kunnen zetten maar persoonlijk vind ik dat niet zo verfrissend. Ik word er blij van om dit in de mooie look & feel te gieten van een online programma. Et voila.

Omdat ik het fijn vind om te weten wie mijn boek leest, stel ik je graag een paar korte vragen. Klik daarvoor op het huidkleurige ronde icoontje rechtsonder in dit scherm en er opent een chat scherm. Mijn 'virtuele alter ego' zal dan met je in gesprek gaan en geeft je de link naar mijn online boek. 

Ik wens je alvast heel veel leesplezier en ik zie ernaar uit je te ontmoeten, live of online!

Oh en mocht je mijn boek liever als tastbaar boek in je handen willen houden, dan is de gedrukte versie ook nog beperkt beschikbaar. Klik dan hier.

Top