Web Design

Ik bevind me al zolang ik me kan herinneren achter computers en ben bovengemiddeld gefascineerd door en handig met hardware, de virtuele realiteit, gadgets, software en multimedia. Ik word helemaal intens gelukkig als dit alles als medium wordt ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling, het bewustzijn en het welzijn van de eindgebruikers!

'De sites die ik bouw zijn een combinatie van oogstrelende vormgeving, 
functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid'

De manier bij uitstek om je online te profileren is door middel van een website. Een mooie, heldere en functionele website is als een etalage, visitekaartje en brochure in 1. Je kunt er alle informatie in kwijt over wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Maar je kunt het ook inzetten om (online) producten en/of diensten te promoten en te verkopen. Of om een online community of virtueel platform te bouwen. Of zelfs je bedrijf volledig papierloos en online vorm te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

BInnen mijn Web Design werk ik voornamelijk met 2 systemen: ADOBE BUSINESS CATALYST en ADOBE MUSE.

Of het nu een landing page betreft, een complexe site met webshop of een online community. Er zijn vele geniale oplossingen en functionaliteiten beschikbaar.

Adobe Business Catalyst is DE hedendaagse online business tool van de toekomstige digitale wereld: het voorziet je in alles wat je nodig hebt binnen een complete gehoste omgeving. Zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsvoering.

Denk hierbij aan:

 • Content Management;
 • Turn-Key eCommerce (webshop);
 • Customer Database;
 • Ingebouwde Email Marketing (bv. bijhouden mailbestanden, aanmaken en uitsturen nieuwsbrieven en autoresponders);
 • Reporting;
 • Gedetailleerde Analytics.

WAAROM ADOBE BUSINESS CATALYST DE BESTE KEUZE IS?

Met Business Catalyst hoef je niet allerlei verschillende systemen naast elkaar te gebruiken (denk bv. aan Mailchimp voor nieuwsbrieven), of deze handmatig te integreren of 1001 plugins te installeren en bij te houden (zoals bij Wordpress). Wanneer je dit alles-in-1, onderhoudsvrije systeem gebruikt, kun je een sterk online bedrijf opbouwen en je workflow stroomlijnen, waardoor je jezelf ontzettend veel tijd, geld en stress bespaart.

Adobe Muse is bij uitstek geschikt voor oogstrelende en eigentijdse websites, die een lust voor het oog zijn en daarnaast weinig wisselende content of complexe functionaliteiten bevatten. Voor bijvoorbeeld ondernemers die online hun visitekaartje af willen geven, hun aanbod willen tonen en een contactformulier en social media willen integreren. En die niet zozeer behoefte hebben aan een webshop, forum, membership area e.d.

Ook voor Landing Pages voor productlanceringen, events of speciale promoties is dit uitermate geschikt.

Deze websites bevatten een mobiele uitvoering, waardoor deze perfect zichtbaar is op zowel een smartphone als een tablet.

Adobe Muse websites zijn zeer toegankelijk voor kleinere ondernemers gezien de prijsstelling en hosting, dit laatste is al voor circa 10 euro per maand. Deze sites worden aangeboden in combinatie met Virtual Assistant services.Naast het ontwerpen en bouwen van sites bied ik ook aanvullende Virtual Assistant (voor het bijhouden) en Content Creatie diensten (voor de inhoud) aan.

Website Design & Ontwikkeling Pakketten

Nieuwe, unieke site of volledige restyling van een bestaande site

Dit pakket is een uitstekende keuze wanneer je een volledig nieuwe site wilt bouwen of wanneer je een bestaande site een volledige nieuwe look & feel, structuur, functionaliteit en indeling wilt geven.

 • online business consulting (advies, strategische planning en management);
 • keuze uit premium templates;
 • ontwikkeling, bouw en vormgeving tot wel 7 pagina's (inclusief beeldmateriaal);
 • blog met respons mogelijkheid en social media functionaliteiten;
 • email inschrijf functionaliteit met autoresponders;
 • contactformulier naar inbox van je keuze;
 • metadata op homepage;
 • ontwerp en aanmaken van Facebook en Twitter accounts.

Gebouwd in Adobe Busines Catalyst: vanaf 3.000 euro
Gebouwd in Adobe Muse: vanaf 2.500 euro

ONLINE TRANSFORMATIE

Dit pakket is bij uitstek geschikt als je al een bestaande website hebt en exact weet wat je waar en hoe wilt. Dan migreer ik deze naar Adobe Business Catalyst of Adobe Muse en heb je alle voordelen en functionaliteiten van deze systemen.

 • keuze uit premium templates;
 • ontwikkeling, bouw en vormgeving tot wel 7 pagina's (inclusief beeldmateriaal);
 • blog met respons mogelijkheid en social media functionaliteiten;
 • email inschrijf functionaliteit met autoresponders;
 • contactformulier naar inbox van je keuze;
 • metadata op homepage;
 • ontwerp en aanmaken van Facebook en Twitter accounts.

Gebouwd in Adobe Busines Catalyst: vanaf 2.000 euro
Gebouwd in Adobe Muse: vanaf 1.500 euroWeb Design portfolio

Voor het ontwerpen en bouwen van websites maak ik gebruik van Adobe Business Catalyst en Adobe Muse.

Om een impressie te krijgen van de websites & communities welke ik heb mogen bouwen kun je door de schermen van de bijgaande laptop afbeelding scrollen. 

Gebruik de pijltjes om hier doorheen te bewegen. Wil je een specifieke site of pagina beter bekijken? Klik dan op dat scherm en deze opent zich in een nieuw venster.

001
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
13a
13b
14
15
16
17
18
19
Top