App Design

Vanuit een inspirerende samenwerking is een nieuw product ontstaan: de inspiratie app.  
Altijd al je eigen hippe en inspirerende app willen hebben? Ik wel in ieder geval :)
De mijne is er inmiddels, zie mijn app pagina, wil jij er ook een?
Zoals je zelf wellicht weet hebben we onnoemelijk vaak onze smartphone in onze handen en hebben we virtueel contact met familie en vrienden, surfen we op internet en gebruiken we tal van leuke apps.

 'We kijken gemiddeld elke zes minuten op onze smartphone, laten we er dan voor zorgen dat we naar iets inspirerends kijken, toch?'

Bij je klant in hun broekzak

Een app is DE manier om direct contact met je (potentiële) klanten te hebben, zonder dat je in hun vaak overvolle mailboxen belandt. Daarnaast kun je door middel van de content met hen een relatie opbouwen, leads genereren, je mailbestand exponentieel laten groeien en je overige (online) producten en diensten verkopen. Je hebt als het ware een direct lijntje naar je klant via hun smartphone en kunt zo ook hen direct attenderen op het verschijnen van je nieuwe blog/nieuwsbrief of op de start van de ticketverkoop van je volgende event.

Marketing 3.0

Eigenlijk is een website bijna passé, in ieder geval een non-responsive website (niet goed leesbaar op tablets/smartphones). Mobiele marketing door middel van een app is de toekomst. Deze apps zijn te gebruiken op zowel Android als Apple telefoons en zijn voorzien van een disclaimer. Altijd handig als je gebruikers voorziet van advies op bijvoorbeeld het gebied van voeding & gezondheid.

1. Inspiratie App

Door middel van deze app kun je jezelf bij potentiële klanten profileren als de expert op jouw gebied. En jouw bestaande klanten blijvend aan je binden en inspireren met dagelijkse inspiratie. Denk hierbij aan quotes, YouTube clips, informatie, hyperlinks etc.

2. Recepten App

Health Coaches, Raw Food chefs en Juice Junkies opgelet!
Ook door middel van deze app kun je jezelf bij potentiële klanten profileren als de expert op jouw gebied. En jouw bestaande klanten blijvend aan je binden en inspireren met een dagelijks recept. Voor de iPhone versie kunnen gebruikers zelfs vanuit jouw recepten een digitaal boodschappenlijstje samenstellen.


3. kaart App

Heb je een kaartendeck, een zelf ontworpen tarot of orakel deck en lijkt het je te gek hier een virtuele variant van te hebben? Deze app maakt dit mogelijk.

              


Extra features

  • Zet meer app gebruikers om in klanten met de contact button;
  • Vergroot jouw app’s bekendheid door jouw content te laten delen op Social Media;
  • Bereik jouw gebruikers à la minute met push notifications;
  • Creëer meer interactiviteit met de dagboekoptie;
  • Laat jouw mailbestand groeien met de email opt-in.

Plug & Play

Bestel nu je plug & play app. Van het ontwerp, het bouwen, tot de content creatie, de marketing, de vindbaarheid en de service & onderhoud.

Geïnteresseerd?

Er zijn meerdere soorten apps mogelijk, ook helemaal op maat gemaakt. Kosten starten bij 1.500 euro. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik werk zowel in het Engels als het Nederlands.


Top